Nordjyllands Historiske Museum

 
Nordjyllands Historiske Museum arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
På 14 udstillingssteder præsenterer vi dig for "Nærværende Historie"
 

Nordjyllands Historiske Museum • Algade 48 • 9000 Aalborg • Tlf. +45 9931 7400

Arrangementer - Gråbrødrekloster Museet

Norther Winter Beat 2017 - Mechanical Bird i Gråbrødre

I 2017 spillede blandt andre Mechanical Bird i Gråbrødekloster Museet som en del af Northern Winter Beat.

 

Northern Winter Beat

26.-27. januar indtager musikken Gråbrødrekloster Museet. Det sker, når musikfestivalen Northern Winter Beat for sjette år i træk løber af stablen på forskellige aalborgensiske spillesteder – og altså også det lidt utraditionelle venue i det underjordiske museum tre meter under Algades pulserende handelsliv.

To af festivalens mange koncerter kommer til at foregå i Gråbrødekloster Museet midt i ruinerne af det flere hundredårige kloster.

Adam Torres

Adam Torres

 

Fredag 26. januar kl. 17.00 - Adam Torres

I 2006 udgav amerikanske Adam Torres debutalbummet ”Nostra Nova” - 11 idiosynkratiske og alsidige melodier, der eksisterer i deres eget lille univers. Med mange smukke øjeblikke er det et album fyldt med håb, som samtidig er både modent og jomfrueligt. I 2015 blev albummet genudgivet og omtalt som en kultklassiker af musik- og kulturmagasiner som Stereogum, VICE, Popmatters, All Music Guide og Flavorwire. På sit aktuelle album ”Pearls to Swine” folder Torres sit talent og skaber eftertænksom, filmisk, bevægende og original folkmusik, hvor han med sin flotte falsetstemme svæver over de skiftende musikalske landskaber – ikke ulig pionerer som John Jacob Niles og Robbie Basho.

Mund de Carlo

Mund de Carlo

 

Lørdag 27. januar kl. 17.00 – Mund de Carlo (akkustisk)

”Oldschool hiphop på en moderne måde” - sådan skrev musikbladet Gaffa i en femstjernet anmeldelse af Mund de Carlos andet album, ”Ordene først”. Mund de Carlo er som en af øjeblikkets bedste ordvridere kendetegnet ved nysgerrighed, og lysten til at bryde formatets grænser er ikke til at tage fejl af i hans skarpe og billedmalende lyrik. En lyrik, der dykker ned i alt fra gadens historier til systemkritik og fantasifuld ordleg.

 

 

Yderligere informationer og billetter

Læs mere om Northern Winter Beat 2018 på winterbeat.dk

Bemærk, at der er begrænset antal pladser. Vi opfordrer derfor til at gå til koncerterne i god tid, hvis der er noget, man absolut vil se. Først til mølle princippet er gældende, og når der er fyldt, er der fyldt.

Sted: Gråbrødrekloster Museet, Algade 19, 9000 Aalborg, ved elevatortårnet ud for Sallings Algade indgang.

Gråbrødrekloster Museet :

 

Adresse:

Gråbrødrekloster Museet

Algade 19
9000 Aalborg

 

Postadresse:
Aalborg Historiske Museum

Algade 48, 9000 Aalborg

Tlf. +45 9931 7400

 

Nordjyllands Historiske Museum, Algade 48, 9000 Aalborg

 

 

Tlf. 99 31 74 00 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

CVR 23035855 - EAN 5798003745701

 

Copyright (C) 2010 MS.