Nordjyllands Historiske Museum

 
Nordjyllands Historiske Museum arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
På 14 udstillingssteder præsenterer vi dig for "Nærværende Historie"
 

Nordjyllands Historiske Museum • Algade 48 • 9000 Aalborg • Tlf. +45 9931 7400

Bliv samarbejdspartner

Nordjyllands Historiske Museum tæller 12 forskellige udstillingssteder – fra Lindholm Høje Museet og Aalborg Historiske Museum i nord til Vikingeborgen Fyrkat og Hobro Museum i syd. Mere end 100.000 gæster besøger hvert år museerne, der fortæller om alt fra cigarmagere og cirkushistorie til vikingetiden og besættelsen, men alle har det til fælles, at de bestræber sig på at fortælle historie, der er nærværende for publikum.

Nordjyllands Historiske Museum arbejder med forskning, indsamling, registrering, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie. Museet støttes økonomisk af Slots- og Kulturstyrelsen, Aalborg Kommune, Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune, og i bestræbelserne på til stadighed at udvikle såvel rammer som måder at fortælle nærværende historie på, søger vi også økonomisk opbakning fra fonde, erhvervsliv og andre samarbejdspartnere.

Vores samarbejdspartnere er med til at kortlægge fortiden, gøre den levende for nutiden og bevare den for fremtiden.

Det er vi meget taknemmelige for.

Vil du også være samarbejdspartner hos Nordjyllands Historiske Museum, så kontakt os for nærmere information om vores sponsorpakker.

 

Stjernesponsorer

  Basis_tryk
  Nordjyske Medier
  VisitAalborg
  AV Center
  Pølsedrengene

Kontakt


Skal din virksomhed være en del af Nordjyllands Historiske Museums sponsorfællesskab?

 

Direktør

Lars Christian Nørbach
99 31 74 00
lars.norbach@aalborg.dk

 

Kommunikationschef

Helle Nørgaard
99 31 74 00
helle.noergaard@aalborg.dk


 

Nordjyllands Historiske Museum, Algade 48, 9000 Aalborg

 

 

Tlf. 99 31 74 00 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

CVR 23035855 - EAN 5798003745701

 

Copyright (C) 2010 MS.